dimarts, 20 de novembre del 2012

TOTS ENS SENTIM EXPEDIENTATS












Companyes i companys:

Com sabreu, un grup de treballadors hem portat a terme una sèrie d’iniciatives solidàries per tal de replegar diners i pal·liar, en la mesura de les possibilitats, la sanció econòmica, que l’empresa va imposar a alguns companys pels fets del 16 de juliol.

Ahir dimecres, l’empresa va decidir deixar en suspens les sancions i hui, dijous 29 de novembre, els nostres companys s’han reincorporat als seus llocs de treball. No obstant això, els expedients no s’han arxivat i per tant en qualsevol moment, l’empresa podria posar-los novament damunt la taula.

Per tot això el grup de treballadors que hem estat portant totes les iniciatives solidàries, després de recollir suggerències i estudiar el tema, hem decidit que:

  • Les aportacions econòmiques recollides per donacions solidàries individuals, a través d’ingressos o transferències, podran ser recuperades pels interessats presentant el justificant bancari i adreçant-se a algun dels membres de la comissió.

  • Els diners obtinguts per la venda de loteria, rifa d’un pernil i d’unes garrafes d’oli, així com també els obtinguts per la festa solidària que es farà dissabte dia 1 de desembre els mantindrem al compte bancari a l’espera que es resolguen els expedient. En el cas que els expedients s’arxivaren i, atés que els diners s’han obtingut amb una finalitat solidària, mantindríem una finalitat solidària a la qual destinar-los.


Des de la comissió volem donar les gràcies a tota la gent que ha fet ingressos o transferències i als que han col·laborat comprant participacions per a les diverses iniciatives. Hem demostrat a l’opinió pública i a l’empresa que no només tenim esperit nadalenc en aquestes dates, també tenim esperit solidari tot l’any.

D’altra banda, aprofitem aquest escrit per dir-vos que ens agradaria que ens trobarem tots, dissabte a Villa Teresita de Godella a partir de les 18 hores en la Nit Solidària.


3 comentaris:

  1. Ací esteu, dedicant el vostre temps i esforç, perquè sí, per autèntic companyerisme... Açò és molt més valuós que un grapat de bitllets. Açò no té preu... Sou grans. Gràcies, gràcies, gràcies... COMPANYS!!

    ResponElimina
  2. Una demostración más de la dignidad de un plantilla cuajada de enormes companeros. Veremos cuantas muestras de solidaridad recibimos de los que tienen "aparcamiento reservado". Muchas gracias por la iniciativa y a por él jamón!!

    ResponElimina
  3. No sabem qui som els 1198 treballadors afectats per l'ERO, per tant jo posaria 'si cadasqun dels 1700 treballadors...', així hauria possibilitat d'arreplegar més diners. Jo, per la meua part, faré l'aportació.

    ResponElimina